Nu har jag hållt mig borta från bloggen länge igen. Jag har haft semester och är numera tillbaks på jobbet. Men vilket underbart väder vi har haft!! Riktigt varmt och skönt! Dock har både jag och Älsklingen hållt oss inomhus på det svalaste stället vi kunnat hitta, på grund av förkylningar. Älsklingen hade till och med feber. Det slapp jag. Däremot är Cocillanan min bästa vän när jag ska sova! Vi hann åtminstone komma hem från vår semesterresa innan vi blev sjuka. Vår resa bar oss till Bad Gastein, Österrike. En vandringsresa, som jag tänkte dela med mig av senare...
Ovan ser ni i alla fall mina underbara brorsöner, F och B. Pojkarna fick varsitt inramat graphitporträtt. Och de kände igen pojkarna på tavlorna! :-) Nu har jag fyra till porträtt som ska tecknas "på kö". Hoppas jag orkar sätta mig med dem snart! Men förkylning, värme och brist på motivation har liksom stått i vägen. Nu är jag snart tillbaka i vanliga rutiner, värmen går ner någon grad och förkylningen försvinner - då ska jag teckna och fixa och dona. I det fixade rummet!
På semestern har jag också hunnit med att träffa många goda vänner samt familjen. Tillsammans med dem har jag varit på Liseberg, varit i stan och shoppat och fikat, varit på havet med båten och mycket annat! Kommer bjuda på några bilder senare också!
Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Så god natt mina vänner, så hörs och syns vi!
Många kramar! - Och balkongväxterna lever...