Vilken skön helg jag har haft! I fredags var det bara jag och Älsklingen! Vi grillade och tittade på filmer tillsammans.
 
Lördagen spenderades hemma hos min syster tillsammans med hennes barn. Jag fick hjälp av min syster att platta håret och L blev inspirerad till att leka frisör då, vilket hon givetvis fick på sin moster! Så där satt jag på en skön stol i hallen, framför spegeln, med lilltjejen L´s rosa Hello Kitty-handduk över axlarna medan hon blåste och fixade med mitt hår. Systeryster serverade mig ett glas rött och en skål nötter där jag satt! LYX!! :-) Sedan åt vi tacos och tittade på TV. Jag sov över i deras mysiga gäststuga. L sov med mig.
 
I dag blev det en tur till Lager 157, i Kållered, tillsammans med min vän AK. Jag kom hem med en hel hög med kläder! Tretton plagg för totalt 1360 kronor. Alltså nästan 100 kronor plagget! Jättebilligt! Och butiken var trevlig att gå i! Vi gick in en sväng på Hööks också och längtade oss upp på hästryggen en stund!
 
 
Sitter nu i sängen och har lekt med kameran lite. Jag var på grundkursen i fotografering på Ateljé Hällås i onsdags. Tänkte jag skulle visa några bilder från sovrummet med olika inställningar...
 
 
Jag har bara ändrat ISO-talet...Bilderna är tagna utan blixt.
 
Jag har tecknat två nya porträtt, men dem får ni inte se ännu...:-)
 
Nu ska jag bläddra i dessa magasinen en stund innan läggdags...
 
 
Så kanske jag kan känna mig redo för en ny jobbvecka. Sista veckan innan semestern...Det ska bli så himla skönt för mitt huvud och min kropp att få koppla bort allting!
 
Hoppas ni alla har en riktigt härlig sommar! Även fast det regnar och åskar! Själv älskar jag åskan! Tycker att det är så mysigt!
 
Många kramar!
 
 
 
 
Foto, Lust, Motivation, Sommar,