We(s)t Highland Way
Ardlui - Tyndrum
 
Hit upp har vi kommit efter att först ha gått en avstickare för att äta lunch i Crianlarich. Det var en nerförsbacke i ca en mile. Uppför blev det således ca en och en halv mile...
Charlie´s änglar? St Fillans Priory...
Ser ni den vita pricken på bilden? Det är vårt nästa B&B. Också supertrevliga! Det är Glengarry House och det är mycket längre dit än vad man tror, från den platsen som denna bilden är tagen. Tyndrum är en liten by. Inte så mycket att hurra för när det kommer till att äta middag "på stan". Jag har för mig att det blev en enkel pizza, eller så...Somnade gott!
Energi, Foto, Inspiration, Motivation, Resa, Skottland, Vandra.se, Vandringsresa, Vandringstips,

3 kommentarer

nillashalsaharmoni

13 Apr 2017 06:35

Underbara foton - vilket vackert landskap!
Kram, Nilla

Svar: Tack! Ja, verkligen! Kram, Tove
Tove Svensson

Jenny

13 Apr 2017 06:52

Åhh så fina bilder! <3
Var själv över i Skottland för cirka två veckor sedan och tog mig då tid att utforska the Highlands <3

Gör ni något speciellt eller ni bara hike:ar er egenom detta underbara land?

Svar: Hej Jenny! Vi vandrade från A till B varje dag. Vi hade bagagetransfer dör den packningen vi inte behövde för vandringen. Vi gick ca 16 mil på 7 dagar. Via Vandra.se bokade vi resan. De bokade in oss på passande boenden längs vägen. Flyg, tåg, lunch och middag står man för själv. Frukost ingår. Vi gjorde denna resan i juni 2012. Priset sammanlagt minns jag inte. Men besök Vandras hemsida eller ring. De är otroligt hjälpsamma! Hoppas du kommer iväg!
Varma kramar,
Tove
Tove Svensson

Anonym

13 Apr 2017 09:29

Otroligt härliga bilder!!! När åkte ni, hur länge var ni borta och vad kostar det per person? 😉 många frågor m blev så inspirerad, ska börja spara till en egen resa nu! 😄😘💗

Svar: Jaha! Nu svarade jag på din kommentar i kommentaren nedan! Tycker inte om mobila bloggen! Men där får du svar iaf! Hoppas du kommer iväg, som sagt!
Varma kramar,
Tove
Tove Svensson

Kommentera

Publiceras ej