Jag är så himla sugen på dessa häringa byxorna från KappAhl! Jag har sneglat på dem ett tag nu, men inte provat...Jag borde prova!
 
 
Och den här toppen! Kanske lite shopping innan födelsedags-aw på fredag...Tål att tänkas på!
 
Svart Tunika,  Tunn ärmlös tunika med v-ring...

Kanske på fredag? Kanske?

I går var jag ledig. Jag hade tid hos frissan klockan 10.45. Ungefär 10.35 frågar Älsklingen mig om inte jag skulle klippa mig i dag (i går). Jo, sade jag, och flög upp ur sängen! Tror att jag glömde ställa klockan innan jag somnade! Men det var ingen fara, Bara jag kom så fort jag kunde! Puh! Så här blev det i alla fall! Mer lugg och mer färg i håret! Jag känner mig alltid cirka fem kilo lättare när jag går därifrån!! Tack, Tina! :-)
Träden är verkligen vackra nu! Särskilt äppelträden och körsbärsträden med sina vita och rosa blommor!
När jag kom hem satte jag mig på balkongen och läste en stund! Gjorde mig sedan kaffe och äggsmörgåsar! Riktigt gott att intaga detta i solen, i shorts, på balkongen!
I dag när jag kom hem från jobbet, stod den här fina buketten på köksön! Från min fina, fina älskling! Bredare leende får man nog leta efter! Jag blev så glad!
Ha nu en riktigt fin Valborg! Var försiktiga med våra små igelkottar! De gömmer ju sig under rishögarna som vi eldar! Och framförallt - Ta hand om varandra!
Många kramar!
Hmm...Någonting händer när jag ska teckna av något. Det stämmer aldrig riktigt med proportionerna! Hur mycket jag än linjerar upp innan, så blir det inte som jag tänkt mig! Jaja, jag bjuder på detta porträtt också!
I morgon ska jag klippa mig. Det ska bli skönt att bli bortklemad lite! Jag hoppas verkligen att det är lika skönt ute i morgon som i dag! Nu ska jag läsa lite bloggar. Sedan ska jag sova!
God natt!