Det ville sig inte denna gången heller! Dock hade det tinade embryot sett fint ut i lupp. Men vad hjälper det när det ändå inte fäster? Vi hade inga höga förhoppningar, då vi har den problematiken som vi har. Men förhoppningar har vi! Hoppet är ju det sista som lämnar en! Och utan hopp hade vi inte genomgått det här alls!
Det är ju inte en omöjlighet att det kan finnas friska ägg. Och då hade ju detta embryot kunnat vara friskt! I samband med insättningen fick jag börja med Fragmin. Det är sprutor i magen varje kväll för att förhindra blodproppar. Jag var lite nojjig över dem innan. Trodde att det var jättekanyler som jag skulle trycka in i magen...Det visade sig vara väldigt tunna och fina nålar, så där var det inga problem! Däremot tycker jag att det sved ordentligt innanför huden av medlet! Men bara en liten stund.
 
http://metrobloggen.se/wikipedia/files/2012/03/hope.jpg
 
Hittade detta sanna citat på denna sidan...
http://metrobloggen.se/wikipedia/files/2012/03/hope.jpg...
 
Så inför insättning av fryst embryo nr 2 lever jag på hoppet!
 
Många kramar till er alla! Må väl!
I kväll, eller i går kväll faktiskt, hade jag tänkt få sitta vid mitt nya skrivbord och blogga. Men så blev det inte. För man kan säga att monteringsanvisningen och delarna är fel! Det ser precis likadant ut i verkligheten som det gör i anvisningen, fast med den lilla petitessen att det inte fungerar i verkligheten!Så nu väntar jag på nya beslag och skruvar som ska komma med posten. De kommer att skicka precis likadana delar som de jag har hemma, så det kommer naturligtvis inte heller att fungera! Men killen på kundservice var trevlig!
 
Skåpen fick jag ihop i alla fall!
 
Härom natten vaknade jag av en rejäl duns. Det var tjock-TVn som föll i golvet. Den hade stått i soffan jättefint under hela kvällen som jag fixat med skåpen. Och mitt i natten, då...Golvet höll. För jag hade tidigare under kvällen lagt ut den nya tjocka ullmattan med en kartongskiva ovanpå. Tack och lov!
 
 
Något som inte riktigt stämmer...För er som undrar så skruvade jag
i skruven för att kunna visa att det inte fungerar, såsom anvisningen beskriver...
...Nej, beslaget sitter inte fast!
 
Den nya fina och tjocka ullmattan, som fungerade utmärkt som
stötdämpare för nedfallande tjock-TV!...Och så är den go att värma
fötterna på!
 
Nya skrivbordslampan som jag inte har kunnat använda ännu...Men fin är den!
 
Go´kväll!
 
Nu tror jag bestämt att sommaren är över för den här gången. Så då kan det vara roligt med ett lite annorlunda utseende på bloggen! Vad tycker ni?