Idag har jag haft besök av min systerson A. Vi har fikat, tjötat, busat med Sture, spelat Kalaha och ätit middag med efterrätt. Många skratt idag och solen skiner!
 
Gårdagen var fullspäckad. Först till jobbet, sedan bilbesiktningen (inga anmärkningar), hämtade min vän S, åkte till en jobbleverantör, sedan vidare till In-ex i stan för att hämta ett paket (ska visa er vad jag har förlustat mig med lite senare!), vidare till Ica för storhandling och sedan hem.
 
Jag och S pratade livet, åt lite och somnade i varsitt soffhörn. Sedan kom min syster A och L och busade med Sture. Tillsammans åt vi middag.
 
Här kommer en bild från tidigare idag... 
 
 
Gokväll på er, mina vänner!
Många kramar!
Ragdoll, Ragdoll blå bicolour,
I går var jag och Älsklingen i hamnen och hjälpte pappa med båten. Den skulle poleras och fixas och vårdas. Men vi började med fika - såklart! Sture hade vi med oss hem till mamma.  Han tycker mindre om att åka bil,  men väl hos mamma och pappa var det inga som helst problem! Vid båten hade vi tid för ytterligare en fika.
 
Vi har också hunnit med födelsedagsfirande av min syster med middag och bad i deras bubbelpool, god mat hemma hos mina föräldrar samt lite selträning med Sture...
 
Önskar er alla en härlig ny vecka!
Många kramar!
Ragdoll, Ragdoll blå bicolour,
Här behövs inga ord!! :-)*Hjärtat*
 
 
Slutligen önskar vi en trevlig fredagkväll med en Sture-selfie!
Många kramar!
 
 
Ragdoll, Ragdoll blå bicolour,