...blev aldrig av. Det skulle ha gjorts i lördags, men jag fick ett samtal från Sahlgrenska. Embryot hade inte klarat upptiningen. Jag visste att risken fanns, men det hade ju gått så bra med tidigare...Ja, förutom att det inte fäste då!
Jag fick en käftsmäll, kan man säga! En till! Jag hade nog räknat med att käftsmällen skulle komma om ca 2-3 veckor. Och inte via ett telefonsamtal när jag befann mig på jobbet...Luften gick liksom ur mig...
 
Men nu var det ju jobbhelg och många kunder och jag kunde inte lämna min kollega i sticket! Fast jag hade helst velat cykla hem och dra täcket över mig! Eller sätta mig i duschen och bara gråta. Jag hade inte tid för gråt på jobbet. Jag vet inte om det är bra eller dåligt?! Att inte tänka på det?
 
Vi har alla olika sätt att hantera saker på. Jag skulle egentligen ha behövt åka hem, bli kramad, omhändertagen. Älsklingen tycker däremot att det känns bäst att vara på jobbet för att slippa behöva tänka på det. Inget är rätt eller fel - så länge man gör vad som känns bäst! Men vad gör man om våra sätt krockar med varandra?
 
Även om jag inte är sjuk på något sätt och fysiskt kan jobba, så tär allt det här på mig psykiskt. Det är en enorm trötthet jag känner varje dag. Min energi räcker till för jobbet, men när jag kommer hem varken orkar eller känner jag för att göra någonting. Har ingen lust! När jag har lust, så cyklar jag hem, solen skiner in genom fönstret. Jag sätter på kaffebryggaren, startar datorn och lägger fram teckningsblocket. Jag sätter mig ner och ska börja. Läppjar smått på kaffet och sedan känner jag hur otroligt tunga ögonlocken blir. Och huvudet. Till slut sitter jag med nedböjt huvud och somnar. Nästan. Så jag går och lägger mig i sängen och tänker att jag bara ska vila ögonen en stund. Så fortsätter jag sedan. När jag vaknar har solen gått ner och lusten försvunnit.
 
Jag är trött i kroppen. Har ont i rygg och nacke. Bra dagar känner jag inte av det. Men dagar då jag känner mig stressad över situationen och stressad på jobbet, då känns det!
 
I några dagar har jag känt att jag inte ens orkar le hemma. I dag känner jag mig lite lättare. Fast jag biter fortfarande ihop käken...
 
Jag tror jag vet vad jag ska försöka ägna mig åt under hösten och vintern...Jag ska boka in mig på massage, hårfix och det där homeopat-besöket min kollega tipsade om låter kanon...Några söndagsbruncher med spa känns som en ypperlig idé också!
 
I dag har varit en bra dag!
 
Ha det gott, mina vänner! Ta hand om varandra!
Många kramar!
 
 
Den senaste veckan som var, var en "kortvecka" jobbmässigt sett. Inte nödvändigtvis korta dagar, utan få jobbdagar. På tisdagen firade jag och Älsklingen nio år tillsammans! Vi var lediga båda två och dagen spenderades på banken. Där vi betalade av lite bolån, lade om konton och lite annat. Kändes otroligt skönt med en liten höststädning i ekonomin. Det var trevligt att vandra ut från bankkontoret med lite positiva besked!
 
På kvällen besökte vi en av våra favoritrestauranger som finns här i stan, Le Village. Gör gärna ett besök på deras hemsida för att kolla in deras menyer! Jag älskar deras chevrétoast!
 
www.levillage.se
 
 
Det är inte jag som har tagit bilden. Den hittade jag på google bilder...
 
 
Onsdagen började jag med ett besök hos en leverantör. Det är roligt att få se något annat än min arbetsplats fyra väggar! Sedan är det intressant att se hur våra leverantörer arbetar. Man får en större förståelse för hur saker fungerar!
 
Efter jobbet på torsdagen, var jag på sista delen av fotokursen hos Hällås. Vet inte om jag egentligen lärde mig något, men det var absolut trevliga träffar! På första träffen pratades det om kamerans och fotots historia och lite lite om kamerans funktioner. På andra delen pratade vi om ljussättning. Och nu på tredje delen pratade vi om foton vi själva hade tagit. Om varför de var bra eller dåliga. Jag hade nog velat ha mer om kamerans funktioner. Hur och varför man ska göra på vilket sätt i olika miljöer och situationer. Och så fika förstås. En kopp kaffe och en fralla hade varit trevligt! Särskilt då de flesta kommer direkt från jobben. Kursen har ändå gett mig trevliga fotodagar med svärmor och min väninna E!
 
I lördags firade vi min systerson A som fyllt år. Han hade valt att bjuda på italiensk buffé. Jättegott! Trots sin ringa ålder, så har han alltid varit lite av en gourmand!
 
I söndags följde jag med min systerdotter på ponnyridning. Hon tycker att det är så roligt! Hon ser så stolt ut på hästryggen! Och munnen går i ett innan och efter! Efteråt blev det fika och lunch hos min syster och kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa. Jag hjälpte mamma med datorn - i den mån jag kan hjälpa med datorer:-S
 
 
 
Jag försökte få till en bra skärpa i denna bild när både jag och hästen är i rörelse, men det gick ju så där kan man säga! Men lite känsla av häst, hästdoft, höstdoft och sadelknarr får jag allt! Längtan efter att sitta i en sadel börjar göra sig påmind igen!
 
Jag är helt slut efter den här veckan! Och nya veckan startade med att jag har fel schema hemma. Jag tror att jag ska börja elva. Men av en ren händelse får jag ett sms av min kollega som talar om att hon är sjuk. Där kopplar jag också att möjligen kan det vara så att jag egentligen börjar tidigare. Och mycket riktigt så är schemat ändrat, så jag skulle börja nio. Då låg jag fortfarande i sängen. Ringde jouren och sa som det var. Vi kom överens om att jag skulle komma in så fort som möjligt och att jag jobbar till stängning. Så det blev en något längre dag än vad jag hade tänkt. Kul, med tanke på att detta redan är min "osociala" vecka...;-)
 
Med detta önskar jag er en god natts sömn och en riktigt bra vecka!
Många kramar!
 
 
 
 
 
I morgon tisdag är jag ledig. Jag har jobbat hela helgen! Vi har oftast väldigt mycket att göra under lördag och söndag. Det blir några väldigt intensiva timmar, så när måndagskvällen kommer är jag trött. Nu när klockan är nästan halv åtta, så känns ögonlocken riktigt tunga! 
 
Mörkret har fallit och jag sitter vid mitt nya skrivbord med ett glas rött vin och läser i fotoboken "Kreativ fotografering". Intressant! 
 
Vinet kan dock orsaka denna plötsliga trötthet som kom över mig!
 
Jag ska försöka hålla mig vaken en stund till, eftersom jag och min Älskling ska titta på vår serie sedan. Vi följer just nu "The killing" med Joel Kinnaman.  Men det blir efter dokumentären om Zlatan!
 
Nu ska jag läsa vidare, så ses vi! Ha en underbar kväll! 
 
Många kramar!