Det var för några år sedan som jag först hörde talas om "Hemligheten" eller "The secret" som den är mest känd som. Boken blev uppmärksammad av Oprah Winfrey och det var via hennes show jag hörde om den.
 
Åren gick. Jag köpte inte boken. Men jag funderade på den gång på gång. Att jag borde köpa den. Men jag kom aldrig till skott. Så på min födelsedag i november fick jag boken i present av mina fina vänner från jobbet.
 
Den handlar alltså om den stora hemligheten. Hemligheten som alla de stora hade kunskap om. Hemligheten var inte tillgänglig för allmänheten. Men hemligheten är inte konstigare än att det egentligen bara handlar om attraktionslagen. Positivt föder positivt och negativt föder negativt.
 
Så, mina vänner, i alla fall jag tänker spendera 2013 med goda och positiva tankar och mycket tacksamhet!
 
TACK för att ni förgyller mitt liv! TACK för att ni finns!
 
Jag önskar er allihop god hälsa, god ekonomi och goda vänner under 2013!
 
TACK!
 
 
Hoppas att 2013 har börjat bra för er!
 
Det har det i alla fall gjort för mig! Ni får ursäkta att jag inte skrivit något på länge, men jag har lagt krutet på jul och nyår. Jag skriver här när lusten faller på och jag har inte haft motivation tillräckligt för att skriva.
 
Nu har jag haft semester i två och en halv vecka. Första dagarna av semestern gick till att fixa med de allra sista julklapparna, köpa och klä granen, fixa julfint hemma och laga lite julmat och julpraliner. Sådant tar ju alltid mer tid än vad man tror! Men det blev bra!
 
Julafton började med julfika hemma hos älsklingens föräldrar. Vi bytte även julklappar då. Vid Kalle var det dags för nästa ställe. Vi var hemma hos min bror denna julen. Hela min familj var där. Det är så mysigt med alla barnen. Att se deras förväntan! I vår familj har vi bara julklappsrace för oss vuxna. I år kom jag hem med två flaskor kallt grönt te, en flaska vin, två biobiljetter och en minihögtalare till mobil och dator...
 
Juldagen var vi hos älsklingens föräldrar igen på middag.
 
Vi reste bort under nyår. Jag, älsklingen, S och M (ett kompispar). Vi åkte till Berlin och var där i sex dagar. Vi bokade nyårssupé på hotellet och gick ut vid tolvslaget. Tiden innan och efter spenderade vi i hotellbaren. Vi bodde på Radisson Blu, ett hotell jag absolut kan rekommendera! Vi besökte Alexanderplatz, Brandenburger Tur, Friedrichestrasse, Sachsenhausen, teknikmuséet, Checkpoint Charlie, bunkrarna och gångarna under Berlin, Madame Tussauds och Sea-Life med aquadomen som finns i hotell-lobbyn. Den är mäktig!
 
I kväll blev jag firad av älsklingen och mina vänner med ett restaurangbesök. Tack så mycket för en trevlig kväll!
 
Så nu ser jag fram emot vad 2013 kan ge! Ha det så bra!:-)