Välkomna till familjen Dockskåps afterinflyttningsfest! De har valt att ha festen innan alla väggar är uppe. Men enligt tapeterna så är rumsavskiljningen ändå bestämd. Av allt att dömma verkar festen ha gått vilt till - om man tittar på helheten...
 
...om vi tittar på ett våningsplan åt gången, kan vi mer ingående se hur illa ställt det är...
 
 
Vi börjar på mellanvåningen. Det är master bedroom och vardagsrum. Våningen är nästan tömd på möbler och en kruka ligger omkullvält på golvet...Annars ingen större fara!
 
 
På nedervåningen finns kök, hall och badrum. En omkullvält stol och ett uppochnerpåvänt bord. En fåtölj flyttad till badrummet. Tonårssonen har deckat på hallgolvet och pappa spyr i vasken i köket - allmänt stökigt...Det syns också att trapporna i huset är "Under construction"...Och frågan vi nu ställer oss är - var finns barnen???
 
 
Här har vi övervåningen. Tonårsrum, sällskapsrum och barnkammare finns här. Möblerna är helt och hållet, absolut inte på sina platser. Mamma har deckat på golvet - om det inte är någon typ av yogaövning hon utför. Bebis, fiskar och fågel verkar okej i alla fall! Rykten säger att en del av gästerna befinner sig på taket...
 
Ska man vara orolig? Ska jag prata med hyresvärden, min systerdotter L? Eller kanske med fastighetsskötarna, mina brorsöner B och F? Störningsjouren, mina föräldrar?
 
Det ordnar sig nog! Tur att jag är ledig i dag! Måndagsmorgnar kan nog annars kännas lite så här ångestladdade ibland! Midsommarafton närmar sig också, så jag vill passa på att be er ta det lite lugnt! Det finns andra sätt att fixa vikten på än midsommardieten!
 
Med detta önskar jag er allihopa en härlig ny vecka!
Många kramar!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dockskåp, Motivation, Sommar,

1 kommentarer

Linda P

08 Jun 2015 16:59

Älskar dina kommentarer, kram på dig gumman! 💜😁

Svar: Haha...lite roligt måste man ha! Den rådande inredningen är inte riktigt i min stil! Jag gillar mer viss ordning, so to speak! :-) Kram på dig med, vännen!
Tove Svensson

Kommentera

Publiceras ej